Hva er forskjellen på innlegg og sider i en blogg?

De fleste bloggverktøy skiller mellom innlegg/”posts” og sider/”pages”.

Uansett hvilken bloggløsning du velger, vil det finnes et skille mellom innlegg (“posts”) og sider (“pages”). Her er forskjellen:

Innlegg er de jevnlige oppdateringene som man skriver. Disse vises gjerne i en strøm på forsiden, med nyeste innlegg først. Innlegg merkes gjerne automatisk med datostempling, og har gjerne kommentarfelt nederst.

Sider er de faste sidene som blir liggende som menypunkter eller fast informasjon på bloggen. I mange bloggløsninger blir navnet på sidene automatisk til menypunkter. Sider har lang varighet og merkes normalt ikke med datostempel. Det er som regel heller ikke relevant å ha kommentarfelt på sidene.

Nina Furu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *