Nå kan du tidsplanlegge innlegg til InstagramMed det nye Facebook Creator Studio kan du endelig forhåndsplanlegge og time innlegg til Instagram!

Slik gjør du:

1. Gå inn på Facebook Creator Studio. Klikk på lenken på siden din (hvis du har fått en slik lenke) eller følg denne lenken: Facebook Creator Studio.

Inngang til Creator Studio fra Facebook-siden din (ikke alle har fått denne enda). De som ikke har fått knappen, kan klikke seg inn via lenken i punkt 1 over.

2. Velg Instagram-ikonet i topplinjen:

Du får da en lilla topplinje.

3. Klikk på «Opprett innlegg» øverst til høyre på siden, og velg «Instagram-oppdatering»:

4. Velg den Instagram-profilen du ønsker å lage innlegget på. (Du kan ha mange Facebook-sider og Instagram-profiler i Creator Studio.

5. Lag innlegget ditt.

6. Når du skal publisere, ikke klikk på ordet «Publiser», men i stedet på den hvite trekanten til høyre for ordet. Velg «Tidsplanlegg».

7. Velg ønsket dato og klokkeslett, og klikk «Tidsplan».

Du vil kunne se innlegget ditt under planlagte innlegg i Instagram-delen av Creator Studio etterpå, hvis du trenger å gjøre endringer.

Har du lyst til å lære mer om markedsføring på Facebook og Instagram? – Vi i Webgruppen har mange kurs.

5 thoughts on “Nå kan du tidsplanlegge innlegg til Instagram”

  1. Nina Furu sier:

   Hei. Nei, foreløpig ikke. Selve Creator Studio på desktop er jo også i beta. Det fantes tidligere en app som het Facebook Creator, men den ble fjernet i mars i år. Jeg tipper det kommer en mobilversjon etter hvert, men den er ikke kommet enda, dessverre.

 1. Det finnes vel ikke en mobilversjon av Creator Studio?

 2. Julie sier:

  Er det muligheter for å tagge produkter?
  Mvh Julie 🙂

  1. Nina Furu sier:

   Hei, Julie. Ja, du kan tagge produkter på Instagram hvis du 1) Har en nettbutikk, 2) Setter opp en produktfeed fra nettbutikken til Facebook-siden til firmaet, 3) Knytter sammen Instagram og Facebook og 4) Gjør produktkatalogen tilgjengelig for Instagram også. Men om det er mulig å tidsplanlegge innlegg med tagging gjennom Creative Studio er jeg faktisk usikker på – det må du nesten bare teste. (Creator Studio er jo også «work in progress» foreløpig.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *