Nå kan du tidsplanlegge innlegg til Instagram

Nå kan du tidsplanlegge innlegg til Instagram

Med det nye Facebook Creator Studio kan du endelig forhåndsplanlegge og time innlegg til Instagram!

Slik gjør du:

1. Gå inn på Facebook Creator Studio. Klikk på lenken på siden din (hvis du har fått en slik lenke) eller følg denne lenken: Facebook Creator Studio.

Inngang til Creator Studio fra Facebook-siden din (ikke alle har fått denne enda). De som ikke har fått knappen, kan klikke seg inn via lenken i punkt 1 over.

2. Velg Instagram-ikonet i topplinjen:

Du får da en lilla topplinje.

3. Klikk på “Opprett innlegg” øverst til høyre på siden, og velg “Instagram-oppdatering”:

4. Velg den Instagram-profilen du ønsker å lage innlegget på. (Du kan ha mange Facebook-sider og Instagram-profiler i Creator Studio.

5. Lag innlegget ditt.

6. Når du skal publisere, ikke klikk på ordet “Publiser”, men i stedet på den hvite trekanten til høyre for ordet. Velg “Tidsplanlegg”.

7. Velg ønsket dato og klokkeslett, og klikk “Tidsplan”.

Du vil kunne se innlegget ditt under planlagte innlegg i Instagram-delen av Creator Studio etterpå, hvis du trenger å gjøre endringer.

Har du lyst til å lære mer om markedsføring på Facebook og Instagram? – Vi i Webgruppen har mange kurs.

Nina Furu

5 kommentarer til «Nå kan du tidsplanlegge innlegg til Instagram»

    1. Hei. Nei, foreløpig ikke. Selve Creator Studio på desktop er jo også i beta. Det fantes tidligere en app som het Facebook Creator, men den ble fjernet i mars i år. Jeg tipper det kommer en mobilversjon etter hvert, men den er ikke kommet enda, dessverre.

    1. Hei, Julie. Ja, du kan tagge produkter på Instagram hvis du 1) Har en nettbutikk, 2) Setter opp en produktfeed fra nettbutikken til Facebook-siden til firmaet, 3) Knytter sammen Instagram og Facebook og 4) Gjør produktkatalogen tilgjengelig for Instagram også. Men om det er mulig å tidsplanlegge innlegg med tagging gjennom Creative Studio er jeg faktisk usikker på – det må du nesten bare teste. (Creator Studio er jo også “work in progress” foreløpig.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *