Slik kan du skjule antall likes på Facebook-siden din

Har du en nystartet Facebook-side, og syns det er litt flaut med et lavt antall likes? I det nye Timeline-formatet er det faktisk mulig å fjerne den mest fremtredende av disse visningene.

For å være helt nøyaktig: Du får ikke fjernet antallet likes helt og holdent, men du kan flytte det største tallet bort fra førstesidestripen, altså gå fra den øverste versjonen til den nederste versjonen av sidene under:

 

Det faktiske antallet likes står fremdeles med liten skrift under navnet på siden, men dette er langt mindre synlig enn det store feltet.

For å få til dette, trenger du mer enn 4 applikasjoner på siden. Hvis du ikke allerede har lagt inn noen ekstra, så legg inn for eksempel en Twitter-applikasjon eller en RSS-applikasjon på siden.  (Klikk på “Rediger side” og så “Applikasjoner” i venstremenyen, så finner du en liste applikasjoner som er enkle å legge til.)

Når du har gjort dette går du tilbake på siden og klikker på pilen til høyre for de fire synlige applikasjonenene, slik at hele listen åpnes:

Når du nå fører musen over feltet med antall likes, kommer en liten blyant opp i hjørnet. Klikk på denne, så får du en liste over alle applikasjoner du har lagt til, og så kan du la like-applikasjonen bytte plass med den av disse som du vil plassere der i stedet:

 

Når du har bygget opp det antallet likes du ønsker, kan du naturligvis enkelt gjøre det samme igjen og bytte tilbake, slik at du kan vise fram et antall likes du kan være stolt av. 🙂

————————————————————————————————————————–

Vi i Webgruppen holder også mange praktiske kurs i kommunikasjon, salg og markedsføring på Facebook. Alle kursene holdes sentralt i Oslo sentrum.

 

Nina Furu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *