Hvordan fjerne Facebook Business Manager?

Har du fått Facebook Business Manager ved en feiltagelse, eller angrer på at du installerte den? Det kan du endre på.

Facebook Business Manager er egentlig et «proff-verktøy» på Facebook; altså et grensesnitt som først og fremst er ment for reklamebyråer og andre som håndterer en stor mengde sider og annonsekontoer. Til dette er verktøyet veldig bra! Også i enkeltbedrifter kan det noen ganger være lurt å ha Business Manager (BM), særlig dersom flere skal kunne kjøpe annonser på samme firmakort, eller man på annen måte skal dele ressurser.

Når dette er sagt: Noen ganger kan Business Manager også oppleves som litt «i veien» – særlig for de som først og fremst bruker Facebook redaksjonelt. For eksempel er det ikke lenger mulig å dele innlegg videre på Facebook-siden via deleknappen på innlegget i nyhetsfeeden når siden man skal dele til har BM.

Uansett: Ønsker du å fjerne Business Manager fra siden er det slik du gjør det:

1. Gå inn i Business Manager og klikk på «Bedriftsinnstillinger» i hovedmenyen. Da kommer denne siden opp:

2. Klikk på menypunktet Sider under Kontoer i venstremenyen. Da får du opp dette bildet:

3. Klikker du nå på ordet «Fjern» der pilen viser, og bekrefter at du ønsker å fjerne siden fra Business Manager, vil den gå tilbake til å være en vanlig side der du er administrator.

PS: Du kan legge inn Business Manager på siden igjen senere, hvis du skulle ønske det på et senere tidspunkt.

Interessert i Facebook? Vi i Webgruppen har en mengde kurs om dette og andre emner innen digital markedsføring.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *