Hva kan jeg hjelpe deg med?

Har du faglige spørsmål om web eller intranett?

Gå til Nettredaktor.no, som er min gratis webressurs for nettredaktører. Her finner du mange eksempeldokumenter, sjekklister og mye mer som altså kan lastes ned og brukes gratis. Finner du ikke svar, kan du eventuelt sende meg en e-post etterpå.

Har du spørsmål om netthandel eller ebusiness?

Besøk min gratis nettressurs Websuksess.no, der du vil finne mange gratis tips og nyttige lenker. Finner du ikke svar på det du lurer på der, kan du eventuelt sende meg en e-post etterpå.

Lurer du på hvordan man lager websider?

Besøk min gratis nettressurs Web For Alle, der du vil finne en trinnvis oppskrift på hvordan du lager egne websider med gratis verktøy fra nettet. Finner du ikke svar på det du lurer på der, kan du eventuelt sende meg en e-post etterpå.

Lurer du på om jeg kan holde foredrag eller kurs for din bedrift?

Det korte svaret er ja, men jeg har som regel en viss ventetid. Hva jeg kan snakke om kan du se på sidene om foredrag eller bedriftsinterne kurs. Se også mine priser og betingelser.

Ønsker du en samtale om din bedrifts utfordringer?

Jeg påtar meg konsulentbistand i den utstrekning tiden tillater, og har også medarbeidere som kan påta seg ting som jeg ikke nødvendigvis rekker selv. Les mer om dette på siden konsulenttjenester.

Vil du intervjue meg?

Ubeskjeden som jeg er, så stiller jeg som regel alltid opp på slikt. Kontakt meg i så fall med en forespørsel.

Nina Furu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *