Hvor raskt forventer brukerne svar på Facebook?

I vår nylig gjennomførte Facebook-undersøkelse stilte vi følgende spørsmål: Hvor raskt forventer du svar når du har skrevet inn et spørsmål eller en kommentar på en firmaside på Facebook?

Her kan du se hva brukerne svarte:

7 prosent av respondentene svarte at de ønsket svar innen ett kvarter. Ytterligere 14 prosent svarte at de forventet svar i løpet av en time.

Nesten like mange, ca 13 prosent, var villige til å vente i to timer, mens størsteparten av respondentene, ca 38 prosent, oppgav at de var fornøyde med å få svar i løpet av dagen.

Litt under 12 prosent ventet svar i løpet av et par dager, mens en pessimistisk gruppe på 4 prosent ikke forventet å få svar overhodet.

Det var over 12 prosent av respondentene som svarte “vet ikke” på dette spørsmålet, kanskje fordi de ikke har tenkt gjennom denne problemstillingen tidligere.

Her ser du de nøyaktige prosentene:

Undersøkelsen ble gjennomført på nett i juni i år. De som ble invitert til å ta undersøkelsen var først og fremst voksne personer som bruker nett i jobbsammenheng. 218 brukere svarte på undersøkelsen.


Vil du vite mer om målrettet bruk av Facebook, holder vi følgende kurs i nær framtid:

Nina Furu

3 kommentarer til «Hvor raskt forventer brukerne svar på Facebook?»

    1. Ja, det spurte vi jo ikke om denne gangen, men jeg noterer det som et mulig innspill.

  1. Heisann! Er det mulig å få tilgang til hele undersøkelsen? Altså ikke bare dette spørsmålet? Skriver på en masteroppgave om bank og sosiale medier. Hadde vært veldig interessant å sett nærmere på deres undersøkelser samtidig som jeg jobber med min egen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *