Hvordan endre sidetype på Facebook? (2018)

Facebook endrer jo sine grensesnitt ofte, og i løpet av fjoråret kom det endringer på bl.a. hvordan kategoriendring av side fungerer.

Pr i dag er dette det du må gjøre for å endre sidetype eller kategori på siden din:

1. Gå inn på Facebook-siden din med en laptop/PC

2. Klikk på «Om» i høyremenyen:

3. Klikk på «Rediger sideinformasjon»

4. Slett gammelt valg og skriv inn nytt

NB! Her er det nå kun mulig å skrive fritekst, selv om hovedkategoriseringen av sider på Facebook er lik. Prøv deg fram med noen betegnelser (du får opp forslag mens du skriver) og se om du finner noe som passer. Husk at du også kan se på Facebook-sider til konkurrenter og andre for å se hva de har valgt.

Lykke til!

Lyst til å lære mer? Vi i Webgruppen har mange forskjellige kurs

4 tanker om “Hvordan endre sidetype på Facebook? (2018)

 • 25/06/2018 på 13:39
  Permalink

  Dette hjelper meg ikke når jeg skal forsøke å gjøre om en offentlig gruppe til en side for en ideell organisasjon. Finner overhode ikke punktet sideinnstillinger. Kan dere hjelpe?

  Svar
  • 25/06/2018 på 14:12
   Permalink

   Hei.
   Det går dessverre ikke an å omgjøre en gruppe til en side. Du må nok her starte en ny side fra bunnen av. (Gå til tannhjulet øverst i høyre hjørne på Facebook på desktop og velg «opprett side».) Når siden er laget, kan du jo dele lenken til siden inn i gruppen og oppfordre deltagerne til å følge siden. Lykke til!

   Svar
 • 27/03/2019 på 21:01
  Permalink

  hei,

  vet du om det går ann å forandre en privatperson facebookprofil til en organisasjon? Under opprettelsen av facebookprofilen var det noen som valgte feil..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *